У самому центрі Чернівців, на вулиці Головна розташована ліпша Реберня “Ребра та Вогонь”.
Головний акцент в меню зроблений на ребрах, які готують на відкритому вогні за унікальною технологією Швенкер. Люди сюди ходять вільні, а дрескод відсутній. Їсти треба руками, бо так смачніше. Регулярно відбуваються справжні львівські атракції та грає жива музика.
Серед позицій виділяють:
- ребра на вогні;
- яловичий антрекот;
- скумбрію на грилі;
- мариновану домашню бринзу;
- картоплю на грилі з яйцем і беконом;
- овочі гриль.
Щасливий власник сертифіката прямує у ресторан на завчасно домовлену дату та час. Там його зустріне привітний адміністратор, який проведе до столика та ознайомить з меню.
Що потрібно взяти з собою?Чудовий настрій і наш сертифікат!
Ми вибираємо тільки найкращих партнерів, враження від яких перевірені нами особисто. Тому ми обираємо ресторан Реберня “Ребра та Вогонь ”.