У сертифікат входить:
- Усі необхідні інгредієнти.
- Супровід шеф-кухаря.
- Дружня атмосфера.
Це груповий майстер-клас, вартість вказано за 1 особу! Рекомендована кількість учасників: від 6 до 30 осіб.
Як все відбувається?Щасливий власник сертифіката на попередньо домовлений час і дату прямує до кулінарної майстерні, що знаходиться за адресою: вул.Михайла Максимовича, 3г.
Меню майстер-класу:
- Хачапурі по-аджарськи – ніжне тісто, сир сулугуні й жовток, що тане у роті.
- Суп харчо – ароматний і насичений, ідеальний у холодну пору.
- Хінкалі з яловичиною – традиційні грузинські пельмені із соковитою начинкою.
- Чахохбілі з курятини – соковите тушковане м’ясо з томатами й запашними спеціями.
Хороший настрій та наш сертифікат.
Ми співпрацюємо виключно з надійними партнерами, враження яких перевіряємо особисто.