У сертифікат входить:
- Усі необхідні інгредієнти.
- Супровід шеф-кухаря.
- Дружня атмосфера.
Меню майстер-класу:
- Борщ український – ароматний, з секретами приготування від шефа.
- Вареники із заварного тіста з м’ясом – ніжне тісто й соковита начинка.
- Крученики з телятиною та салом у м’ясному соусі – вишукана страва для справжніх гурманів.
- Котлета по-київськи – хрустка скоринка, ніжне м’ясо та ароматне вершкове масло всередині.
Це груповий майстер-клас, вартість вказано за 1 особу! Рекомендована кількість учасників: від 6 до 50 осіб.
Як все відбувається?Щасливий власник сертифіката на попередньо домовлений час і дату прямує до кулінарної майстерні, що знаходиться за адресою: вул.Михайла Максимовича, 3г. Тут Вас зустріне шеф-кухар та розповість всі деталі майстер-класу.
Що взяти з собою?Хороший настрій та наш сертифікат.
Ми співпрацюємо виключно з надійними партнерами, враження яких перевіряємо особисто.