У сертифікат входить:
- Унікальна можливість освоїти сучасні технології приготування.
- Знання про текстури та їх значення у молекулярній кухні.
- Практичні навички створення кулінарних шедеврів із використанням інноваційних технік, таких як сухий лід та піна.
- Вражаючий досвід, який залишиться у Вашій пам’яті надовго.
Це груповий майстер-клас, вартість вказано за 1 особу.
Як все відбувається?Щасливий власник сертифіката на попередньо домовлений час і дату прямує до кулінарної майстерні, що знаходиться за адресою: вул.Михайла Максимовича, 3г. У процесі Ви навчитеся робити пісок з цибулі, піну з полуниці, льодяники зі свинини та багато іншого. За допомогою сухого льоду Ви зможете ефектно оформити частування!
Меню майстер-класу:
- Молекулярний борщ:
- Пісок із цибулі.
- Ікра з морквяного фрешу.
- Спагеті з буряка з бальзамічним оцтом.
- Льодяники зі смаженої свинини.
- Равіолі зі сметани.
- Спонж-кейк.
- Сухий лід для подачі.
- Каннеллоні фаршировані крем-чіз:
- Крем-чіз із сифона.
- Канелоні з манго.
- Піна з полуниці.
Гарний настрій та наш сертифікат.
Ми співпрацюємо виключно з надійними партнерами, враження яких перевіряємо особисто.